V spolupráci s kresťanskými cirkvami a spoločenstvami, záujmom Scripture Union je približovať Božie slovo deťom, mladým ľuďom i rodinám a povzbudzovať ľudí každého veku k dennému stretávaniu sa s Bohom skrze Bibliu a modlitbu, takže môžu prísť k osobnej viere v nášho Pána Ježiša Krista, rásť a kresťansky dospievať, aby sa stali zodpovednými členmi cirkvi a služobníkmi tam, kde je to vo svete potrebné.

štvrtok 30. augusta 2012

Zmena! Zmena! Zmena!

Koncom leta sa vždy toho veľa zmení. Končia prázdniny, listy začínajú žltnúť, dni sú viditeľne kratšie. Niekoho čaká zmena triedy či školy, sťahovanie do iného mesta za novou školou, či dokonca odchod do inej krajiny.
Niektoré zmeny sú dlho očakávané, iné nečakané.
Jedna zmena sa chystá aj na tejto stránke. Tento blog fungoval ako dočasné miesto, kým zriadime poriadnu web stránku. Dočasný stav trval trochu dlhšie, ako sme predpokladali, ale lepšie neskoro ako nikdy :-) A hlavne veríme, že na novej stránke nájdete všetko, čo potrebuje vedieť o aktivitách Scripture Union a tiež, že na nej nájdete viac možností, ako sa lepšie zoznámiť s Knihou kníh.
Adresa novej web stránky bude rovnaká, ako bola tá pôvodná: www.scriptureunion.sk

Žiadne komentáre: